جمعه ۱۹ اسفند ۰۱

عناب

filmoserial

عناب

۱۲۴ بازديد

خواص عناب | 100 خاصيت,روش مصرف,دانستني و همه چيز درباره عناب

خاصيت و مضرات عناب,همه چيز در مورد عناب

در غذاهاي ايراني از عناب به صورت خشك شده در آشپزي استفاده مي كنند ميوه عناب به انگليسي به معني "jujube" است اما در فارسي اسم ميوه "annab" رايج تر است استفاده از عناب تقريبا در تمام دنيا رايج است در كشورهاي چين و ويتنام از خشك شده عناب در دسرها استفاده مي كنند.

در معرفي جامع ميوه عناب همه چيز را درباره اين ميوه در ابزار وبلاگ كد تولز در 100 مورد شامل: نحوه مصرف عناب - خواص و مضرت هاي عناب و دانستني هاي مهم عناب براي استفاده دارويي و خوراكي را بررسي مي كنيم.

1_راهنماي خريد ميوه عناب و تصوير عناب تازه چگونه است؟خواص عناب

قبل از خريد ميوه عناب بهتر است بدانيد دنبال چه چيزي هستيد انواع مختلفي از عناب وجود دارد , عناب بيضي شكل است و حدود دو اينچ معادل 5.08 سانتيمتر طول دارد عناب هاي تازه سبز رنگ هستند و موقع رسيدن عناب به رنگ زرد تغيير مي كند در اين مرحله از رشد ميوه عناب ممكن است گاهي لكه هاي قرمز مايل به قهوه اي بر روي پوست عناب ظاهر شود و در نهايت قهواي رنگ و ناصاف مي شود.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.